Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

Rendició de comptes Consell Ciutadà de Podem Barcelona 2017

cabecera podem barcelona

Rendició de comptes Consell Ciutadà de Podem Barcelona 2017

El Consell Ciutadà de Podem Barcelona ens posem en contacte amb tu per tal de fer-te arribar la feina feta durant aquest any 2017. De manera periòdica ens reunim amb els Cercles per parlar, escoltar i rendir comptes, i ara, a punt d’entrar en època de vacances que conviden a l’anàlisi, la reflexió i la serenor, hem creat aquest document que ens servirà a totes les persones inscrites a Podem Barcelona valorar allò que s’ha fet i allò que encara ens queda per fer.

Al llarg d’aquest curs, la feina realitzada per Podem Barcelona ha estat orientada principalment en l’àmbit municipal, hem treballat els eixos prioritaris per la ciutadania: la desigualtat social, la pobresa energètica, el racisme, la importància que Barcelona sigui solidària amb les persones que més sofreixen i més ha copejat la crisi, que aculli a les persones refugiades, que treballi per acabar amb la violència als espais urbans, etc. Amb una visió inclusiva, respectuosa, diversa i feminista.


Formació

[ La formació ens prepara per encarar els reptes socials i millorar la vida de les persones. ]

FORMACION

Vam començar el setembre 2016 amb força proposant una escola de formació que aplegava les àrees de Polítiques Socials, Polítiques Urbanes i Feminismes i LGTBI. Aquest curs va sorgir del treball conjunt del Consell Ciutadà Municipal, de les àrees i d’aquelles persones de cercles que van fer propostes sobre temàtiques diverses i que alhora van voler ser ponents. El curs va incloure tallers setmanals sobre polítiques que s’estan desenvolupant a l’Ajuntament de Barcelona, com ara l’impuls de l’urbanisme que combat la gentrificació, instruments de participació ciutadana o el Pla de Barris que ha de reduir les desigualtats i empoderar la ciutadania de diferents àrees d’una mateixa ciutat. Sobre benestar social tractant temes imprescindibles com la salut, l’atac sobre la sobirania enfront tractats internacionals com el TTIP o el CETA. Hem posat en relleu la importància de l’ apoderament social amb tallers sobre la integració educativa i de persones amb diversitat intel.lectual, o sobre l’assetjament laboral, hem fomentat eines d’apoderament transversal tractant temes sobre comunicació eficaç o planificació estratègica, i hem parlat sobre sensibilització en feminismes i temàtiques LGTBI.


Actes.

[ L’Acció del CCM i del conjunt de les inscrites és el nostre ADN. ]

actos organizados por podem bcn 2

Hem fet Assemblees obertes amb tothom publicitades a totes les inscrites i inscrits de Podem Barcelona per posar en comú diferents moments polítics de la realitat catalana, com el taller sobre sobiranies i plurinacionalitat, el debat previ a l’11 de setembre o el debat “Cap a on va Podem Catalunya?”.

Mensualment hem organitzat trobades enfocades en aspectes municipals de la ciutat: Parlem de Barcelona” o “Barcelona ciutat social. Pressupostos 2017”. També hem fet xerrades amb la regidora de Podem a l’Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez, al capdavant de la regidoria de Feminismes i LGTBI. Sobre aquesta temàtica hem fet els actes de Cos, identitat i desig. Una reflexió sobre la diversitat sexual i de gènere” on vam comptar també amb el sociòleg i activista trans Miquel Missé, “Cultura en femení” amb Rosa Per, experta en art contemporani, Carla Subirana de l’ associació de dones cineastes i de mitjans audiovisuals, Judith Colell directora i guionista, Karen Manzano de Pikara Magazine, la diputada per ECP Mar García i Laura Pérez o “Economia de les cures”. Finalment està a punt de sortir la campanya: "Passejada amb ulleres violetes", campanya que començarà amb una passejada amb bicicleta per la zona franca de Barcelona per posar de manifest el rebuig contra la violència masclista ala carrers de la nostra ciutat.

A més, hem preparat actes sobre la deriva totalitària dels moviments nacionalistes arreu d’Europa i del món, com ara “Trump i el futur d’Europa”amb el diputat de UP Pablo Bustinduy, Ernest Urtasun, Eurodiputat de ICV, Gerardo Pisarello, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sonia Andolz politóloga experta en relacions internacionals i Berta Barbet editora de Politikon. Entre els passis de pel·lícules documentals que hem fet, hem volgut incidir en les situacions de desigualtat i precarietat, amb ‘Coca Cola en Lluita’, on vam tenir la sort de comptar amb la presència de la directora Georgina Cisquella i amb dones extraodinàries, exemples de lluites contra la precarietat, pels drets laborals i la dignitat com Maruja Ruiz Martos, Aurora Jurado, Vania Arana o Ana Corrales sense oblidar les lluites veïnals amb ‘Orgull de Barri: Barcelona 1939-1980. Crónicas de la periferia’ on vem comptar amb la presència de l’activista Maruja Ruiz entre d’altres.


Campanyes

[ La forma en què ens comuniquem amb els altres i amb nosaltres mateixes, determina la qualitat de les nostres vides. ]

lluites colectives logo peque

 

En aquest sentit i sempre treballant enfocades en la línia de les desigualtats socials que colpegen la nostra ciutat, durant els mesos d’hivern vam posar en marxa una campanya contra la pobresa energètica amb taules informatives arreu de Barcelona per recolzar aquelles persones que es trobessin amb situació de precarietat energètica. Una campanya que va coincidir amb l’obertura per segon hivern consecutiu dels Punts d’Atenció de Pobresa Energètica per part de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb l’objectiu de posar mensualment una lluita diferent sobre la taula, el febrer vam treballar la pobresa energètica, el març les lluites feministes i LGTBI, l’abril les expulsions de la política migratòria, el maig la corrupció, el juny seguim amb la corrupció i posem en valor la importància de les lluites anònimes col·lectives (#LluitesCol·lectives) i seguirem amb l’educació i la sanitat. Aquí teniu el vídeo de la campanya contra la corrupció, i ben aviat sortirà el de les lluites col·lectives:

També ens hem sumat, com no podia ser d’una altra manera, a la campanya contra la corrupció iniciada per Podemos, recolzant la moció de censura i fletant un autobús per què des de Barcelona poguéssim anar a la concentració massiva del 20 de maig.


Grups de treball

[ Les fortaleses estan a les nostres diferències, no en les nostres similituds. ]

rutas organizadas por barcelona podem bcn2

Hem creat un grup de treball de municipalisme amb l’objectiu de construir un espai de trobada, articulació i debat de les persones que participen en la política de confluència municipal i/o interessades a reforçar la perspectiva municipalista dins de Podem. Intentem així donar suport als consellers i conselleres al consistori que ho han demanat i que treballen en el dia a dia de l’Ajuntament. Per altra banda, es tracta de posar en comú també amb els cercles de la ciutat els temes municipals que creiem que és necessari tractar a Podem Barcelona, escoltant, com sempre, els cercles i la seva gent. Per això hem estat desenvolupant un pla de treball comú, hem fet passejades per Vallcarca i pel Poble Sec en coordinació amb els cercles i hem organitzat tallers i diferents activitats lligades al municipalisme.

Iniciat per l’Àrea de polítiques urbanes del CCM, es consolida un equip de treball interdisciplinar que agrupa especialistes i persones actives en temes de ciutat, que, l’entenen com un bé comú. Els seus membres no necessàriament treballen en el CCM ni en els cercles, i treballen amb una dinàmica pròpia, apel·lant totes aquelles persones amb objectius comuns i col·lectius en favor de construir una Barcelona per a totes, siguem d’on siguem. Aquest equip ha impulsat la relació amb altres espais ciutadans, establint canals de comunicació i suport entre aquests i Podem Barcelona. Un exemple d’això ha estat el recolzament actiu a la campanya ‘Barcelona no està en venta’.

S’ha treballat en temes específics com la Meridiana, el Paral·lel, el Pla de Barris, etc, i, al mateix temps s’ha donat suport a consultes de fora de Barcelona, com la col·laboració amb el grup municipal proper a Podem Vilanova i La Geltrú i el seu cercle, sobre alternatives de modificació a un pla d’ordenament especulatiu. Alhora, l’equip de treball interdisciplinar ha treballat conjuntament amb l’equip de municipalisme de Podem Barcelona per apropar temes de ciutat als cercles i articular un espai de debat per compartir coneixement i experiències.


Àrea de Feminismes i LGTBI

[ Una persona feminista és qualsevol persona que reconegui la igualtat i la justícia de gènere entre homes i dones. ]

acto feminismos podem barcelona
Des de l’Àrea de Feminismes i LGTBI a més dels actes i tallers propis d’aquesta àrea hem treballat activament perquè totes les accions i propostes del CCM fossin transversals i incloguessin la perspectiva de gènere. Entenem que el feminisme és transversal i no s’ha de veure acotat en un sol grup de treball, ha de formar part de tots els àmbits arribant arreu i a tothom. Hem superat els temes propis del nostre camp, com ara les polítiques sexuals o de cures, introduint la perspectiva feminista dins l’àmbit de la corrupció, l’urbanisme, la sanitat, i tants d’altres. El nostre objectiu és despatriarcalitzar la política i a través d’ella a tota la societat.

Tanmateix s’ha treballat dia a dia reivindicant i defensant les lluites de les dones, recordant el seu lligam històric amb la ciutat de Barcelona. Hem participat en els diversos actes del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. També ens vam oposar frontalment i vam participar de les protestes per l'arribada de l'autobús homòfob d’Hazteoír a Barcelona el 17 de març.

Hem participat activament en “la Asamblea y VI Encuentro Estatal de Círculos de Podemos Feminismos” on es va posar en comú la necessitat d’abordar el feminisme des d’una estratègia consensuada en tot l’ estat que contemplés noves formes de despatriarcalitzar la política. Es van iniciar molts debats necessaris sobre temes que afecten el feminisme i que encara no han trobat un posicionament clar dins la nostra organització. El CCM va ser-hi present i hi va fer les seves aportacions.

Hem fet públic un manual sobre llenguatge inclusiu no sexista, i estem realitzant un protocol per pal·liar l’assetjament.

Manual de llenguatge Inclusiu


Societat Civil 

[ Desbordar el partit per canviar la societat. ]

vamos

Hem establert una relació fluïda amb els companys i companyes de Podemos de tot l’estat i hem treballat conjuntament. Vam participar a nivell territorial de la campanya "La Uni Circula", un projecte itinerant que portava i difonia els debats mantinguts durant la Universitat de Podemos promoguda des de l'Institut 25M per la Democràcia on vem comptar amb els diputats de UP Jorge Lago i d ECP Raimundo Viejo, María Serrano, Gertrudis Conde, i Gerardo Pisarello, entre d’altres. A més es va aprofitar l’espai per presentar la revista La Circular.

A la vegada hem promogut la iniciativa Impulsa, per a finançar projectes socials mitjançant el romanent dels salaris dels càrrecs públics. Promovent i recolzant la presentació de diferents projectes com Házte Oir, Amics del Moviment Quart Món o Comunícame Barcelona.  Cal recordar que també hem donat suport a Vamos!, un projecte iniciat des de l’Àrea de Societat Civil de Podemos, creat amb la voluntat de desbordar i unificar les lluites socials, donant resposta a les necessitats de la gent més colpejada per la crisi.


Àrea interna

[ Donar totes les eines i escoltar. ]

 logo pode barcelona

El CCM hem estat en contacte constant amb els cercles i amb els inscrits i inscrites, convocant assemblees, actes i tallers de manera ininterrompuda per tal de estar en contacte permanent amb el pols de la ciutadania.

Durant aquests mesos hem realitzat tres rondes de visites als cercles per tal de rendir-los comptes de la gestió que ha fet el CCM. Ens han convidat a les reunions per informar-los sobre la gestió del partit, per debatre sobre actualitat política, etc. Aquest contacte presencial i constant amb els cercles és una de les essències de Podem, per tal de treballar directament amb la gent que viu el dia a dia en els cercles de la ciutat, i no a través de delegacions.

En aquest sentit hem habilitat canals de comunicació directa, ja sigui a través de persones escollides pels propis cercles que han actuat com a enllaços, o directament tota aquella persona que ha volgut a través del web, el correu electrònic, o altres eines telemàtiques. Hi hem estat sempre que se’ns ha demanat, respectant l’autonomia del cercles en tot moment. Creiem que la política només es pot fer escoltant i apropant-la a les persones, que són el centre d’aquestes.

Hem ofert també la possibilitat als cercles de visitar-los per oferir eines per fer plans de treball, a través de DAFO’s i anàlisis de conjuntura i alhora, hem demanat plans de treball per a poder fer-nos càrrec de les despeses que se’n derivessin, per fer els cercles més forts, perquè aquests treballin impulsant el teixit social dels seus barris, una de les bases per les quals es van crear. És a dir, per escoltar la gent dels barris, les seves necessitats i les seves propostes. Per què ningú com les persones que hi viuen saben millor quines són les seves necessitats. Per això hem proposat també fer un mapeig de barris amb els cercles de la ciutat , per saber quines són les necessitats als nostres barris, com podem identificar les diferents condicions de vida de la gent, quins recursos hi ha i quins projectes donen resposta a aquestes necessitats.

La comunicació és fonamental per créixer i arribar a quanta més gent millor. Per això hem organitzat tallers per a persones amb tasques de comunicació en els cercles. També sobre xarxes i sobre disseny, al mateix temps que hem dotat de plantilles per a disseny de cartells i material per muntar taules i per fer difusió de campanyes. Ha estat clau crear un grup conjunt de responsables de comunicació de tots els cercles de Barcelona per tal de donar més repercussió i força a la tasca feta.


Àrea externa

Durant aquest curs ens hem adherit i hem recolzat els següents manifestos, mobilitzacions i accions:
Hem participat i ens hem adherit a movilitzacions, manifestos i accions, com la cadena humana que va convocar Campanya #Noalttip, a accions en el marc de la campanya Casa nostra, casa vostra, Puentes no muros. Contra la xenofobia, el neoliberalismo y el patriarcado. Barcelona no està en venta. Hacia una revolución democrática en Europa, concentració i addesió No al 2X1 "H.I.J.O.S. Barcelona, Plataforma argentina contra la impunidad, a favor de les lluites dels estibadors , entre d’altres.
 
De feminismes i LGTBI: Dia de Sant Valentí sense estereotips.Dia de l’ igualtat salarial. Dia internacional de la dona (vaga de totes), Dia de Sant Jordi (reivindicació de la literatura femenina), Dia de la visibilitat lèsbica, Dia internacional contra la homofobia i la transfòbia, Dia de les dones per la pau i el desarmament, Dia del orgull gay.


Visibilitat de Podem Barcelona

[ La divulgació de Podem Barcelona ha estat màxima gràcies a la projecció mediàtica del SG. ]

marc bertomeu secretari general podem barcelona a racc 1

El Marc Bertomeu, com a Secretari General de Podem Barcelona ha mantingut sempre el contacte amb els cercles, visitant-los periòdicament per rendir comptes, compartir informació i escoltar propostes, ha participat en assemblees i actes oberts a tota la gent i també ha estat a actes i mobilitzacions a favor dels drets de la ciutadania que Podem Barcelona ha recolzat, mobilitzacions com les del No al TTIP, Tanquem el CIE, Renda Garantida, manifestacions sobre els drets dels i de les estudiants, Barcelona no està en venta, Casa Nostre, Casa vostre, actes del sindicat de llogueters, etc. Les aptituds i la facilitat de comunicació del Secretari general han estat bones eines per fer més visible la feina de Podem Barcelona, ja que ha participat en entrevistes (RAC1, 8TV, TV3..) i ha escrit articles a diferents mitjans. A continuació us deixem alguns dels seus articles:

Sobre pressupostos: http://www.naciodigital.cat/opinio/14113/pressupostos/ideologia

Sobre la qüestió nacional: http://revistatreball.cat/podem-comuns-i-processisme-2-0/

Sobre polítiques públiques i tecnología: http://revistatreball.cat/la-neutralitat-la-xarxa/

I algunes de les entrevistes i articles anteriors!

8tv: http://www.8tv.cat/8aldia/politica/marc-bertomeu-no-em-preocupa-si-mas-o-junqueras-arriben-a-un-acord/

Rac1: http://www.rac1.cat/blog/noticies/programes/via-lliure/marc-bertomeu-jo-no-soc-independentista-el-9n-vaig-votar-si-no.html

Rac1 (2): http://www.directe.cat/noticia/375631/podempodemos-amb-espanya-es-tracta-de-buscar-el-que-ens-uneix-i-no-el-que-ens-separa

El país: http://ccaa.elpais.com/ccaa/2015/01/11/catalunya/1421003674_616069.html

Europa Press: http://www.naciodigital.cat/noticia/81099/podem/creu/pacte/amb/guanyem/icv/punt/tancar-se


Àrea econòmica

[ La transparència en els recursos és part de la nostra ètica. ]

rendicion cuentas financzas podem barcelona

Des de sempre a Podem Barcelona ens hem compromès a ser exemples en transparència perquè l'entenem com un valor transversal permanent en tota l'organització, que construeix confiança i integritat.

Al llarg d'aquest estiu acabarem de tancar els comptes i aquest setembre, com ja vam fer el passat exercici, podreu consultar al web de Podem Barcelona l'estat de comptes econòmic de l'any 2016, rendició que es quadra de manera coordinada amb l'àmbit estatal i autonòmic. De moment podeu accedir a l'àrea de transparència a:  Secció de Finances

Estem orgulloses d'anunciar-vos que, avui dia, els comptes del CCM resten plenament sanejats i amb fons suficients per mantenir les activitats planificades i afrontar els nous reptes que ens queden al davant.


Campanyes de xarxes

xarxes podem barcelona

#LaUniversidadDePodemos CAMPANYA ESTATAL #Light4Refugees CAMPANYA ESTATAL #NoALaReválida CAMPANYA ESTATAL #DiaInternacionalDeLaPaz CAMPANYA ESTATAL Podemos Impulsa - #SomosLoQueHacemos CAMPANYA ESTATAL #40anys11S#ActivaTuCirculo Preparació campanya #DiaMundialDeLaSaludMental CAMPANYA ESTATAL #MiPatriaEsLaGente CAMPANYA ESTATAL #NadieSinLuz #17OPobrezaEnergética CAMPANYA ESTATAL #DiaContraelCancerdeMama #ÚneteAlRosa CAMPANYA ESTATAL #CambioClimático #CanviClimàtic CAMPANYA ESTATAL #NoALaRevalida CAMPANYA ESTATAL #TripleInvestidura CAMPANYA ESTATAL #CiudadesConDerechos #niCETAniTTIP #15OVamos #CIEsNO #womwnToGaza #SOSWomenFlotilla #AlertaCIE Aturem la LOMCE Vaga educació #26O #15OstopCeta #NiCetaniTTIP Campanya votació internes CAMPANYA ESTATAL #ContigoSinBancos CAMPANYA ESTATAL Día internacional contra la violencia de género CAMPANYA ESTATAL #EsPotFerAra pressupostos socials CAMPANYA BEC #BcnAntimasclista #5NTarragona Mani feminista #12novembre mani educació #12NEducatiu #UniGratuita #17NOV #NingúSenseLlum #ConsultaVisatlegre2 Cómo quieres que sea Vistalegre 2 CAMPANYA ESTATAL #VotaConsultaVistalegre2 CAMPANYA ESTATAL #PobresaEnergètica #DesnonamentClot #ÚltimasHorasDecidePodemos CAMPANYA ESTATAL #EntradasVisaltegre2 CAMPANYA ESTATAL #VotaImpulsa CAMPANYA ESTATAL #SinDeudasPodemos CAMPANYA ESTATAL #FemEnComú #UnPasEndavant CAMPANYA UPEC 1r acte UPEC Cotxeres de Sants #PEUAT CAMPANYA BEC Acord per regular allotjaments turístics a Barcelona #Tarajal33 #JusticiaTarajal #CordonsCatalans #AtarseLosCordones #18GVagaEnsenyament #FeministasConPoder Crowfunding assemblea estatal feminista #21GStopCETA Concentració a diferents ciutats d’Europa contra CETA #BcnNoEstàEnVenda #EmpiezaVistalegre2 CAMPANYA ESTATAL #VotaEnVistalegreII CAMPANYA ESTATAL #ÚltimoDíaVotaVA2 CAMPANYA ESTATAL #CierreVistalegre2 CAMPANYA ESTATAL #3añostarajal #FemEnComú #ConstuimEnComú CAMPANYA UPEC - Actes territorials #Filadora CAMPANYA BEC #VolemAcollir Marxes dignitat#LaUniversidadDePodemos CAMPANYA ESTATAL #Light4Refugees CAMPANYA ESTATAL #NoALaReválida CAMPANYA ESTATAL #DiaInternacionalDeLaPaz CAMPANYA ESTATAL Podemos Impulsa - #SomosLoQueHacemos CAMPANYA ESTATAL #40anys11S#ActivaTuCirculo Preparació campanya #DiaMundialDeLaSaludMental CAMPANYA ESTATAL #MiPatriaEsLaGente CAMPANYA ESTATAL #NadieSinLuz #17OPobrezaEnergética CAMPANYA ESTATAL #DiaContraelCancerdeMama #ÚneteAlRosa CAMPANYA ESTATAL #CambioClimático #CanviClimàtic CAMPANYA ESTATAL #NoALaRevalida CAMPANYA ESTATAL #TripleInvestidura CAMPANYA ESTATAL #CiudadesConDerechos #niCETAniTTIP #15OVamos #CIEsNO #womwnToGaza #SOSWomenFlotilla #AlertaCIE Aturem la LOMCE Vaga educació #26O #15OstopCeta #NiCetaniTTIP Campanya votació internes CAMPANYA ESTATAL #ContigoSinBancos CAMPANYA ESTATAL Día internacional contra la violencia de género CAMPANYA ESTATAL #EsPotFerAra pressupostos socials CAMPANYA BEC #BcnAntimasclista #5NTarragona Mani feminista #12novembre mani educació #12NEducatiu #UniGratuita #17NOV #NingúSenseLlum #ConsultaVisatlegre2 Cómo quieres que sea Vistalegre 2 CAMPANYA ESTATAL #VotaConsultaVistalegre2 CAMPANYA ESTATAL #PobresaEnergètica #DesnonamentClot #ÚltimasHorasDecidePodemos CAMPANYA ESTATAL #EntradasVisaltegre2 CAMPANYA ESTATAL #VotaImpulsa CAMPANYA ESTATAL #SinDeudasPodemos CAMPANYA ESTATAL #FemEnComú #UnPasEndavant CAMPANYA UPEC 1r acte UPEC Cotxeres de Sants #PEUAT CAMPANYA BEC Acord per regular allotjaments turístics a Barcelona #Tarajal33 #JusticiaTarajal #CordonsCatalans #AtarseLosCordones #18GVagaEnsenyament #FeministasConPoder Crowfunding assemblea estatal feminista #21GStopCETA Concentració a diferents ciutats d’Europa contra CETA #BcnNoEstàEnVenda #EmpiezaVistalegre2 CAMPANYA ESTATAL #VotaEnVistalegreII CAMPANYA ESTATAL #ÚltimoDíaVotaVA2 CAMPANYA ESTATAL #CierreVistalegre2 CAMPANYA ESTATAL #3añostarajal #FemEnComú #ConstuimEnComú CAMPANYA UPEC - Actes territorials #Filadora CAMPANYA BEC #VolemAcollir Marxes dignitat

Alguns dels cartells creats per a campanyes

MAIG-

MAIG-

b

b

-FEBRER-IGUALTAT-SALARIAL-

-FEBRER-IGUALTAT-SALARIAL-

b

b

-anys-comerc-just

-anys-comerc-just

-anys-drets-socials

-anys-drets-socials

-anys-mon-rural

-anys-mon-rural

-anys-ponts

-anys-ponts

-anys-transicio-energetica

-anys-transicio-energetica

b

b

BARCELONA-BARRIO-A-BARRIO-PROPUESTA-IMAGEN

BARCELONA-BARRIO-A-BARRIO-PROPUESTA-IMAGEN

BARCELONA-BARRIO-A-BARRIO-SANT-ANTONI-POBLE-SEC

BARCELONA-BARRIO-A-BARRIO-SANT-ANTONI-POBLE-SEC

CARTEL-SANT-JORDI-2017-DEFINITIVO

CARTEL-SANT-JORDI-2017-DEFINITIVO

DIA-MUNDIAL-MEDI-AMBIENT

DIA-MUNDIAL-MEDI-AMBIENT

DIA-ORGULL-FRIKI-PODEM-BARCELONA

DIA-ORGULL-FRIKI-PODEM-BARCELONA

ESPARTANES-DEFINITIU

ESPARTANES-DEFINITIU

Leymah-Gbowee

Leymah-Gbowee

Malala-Yousafzai

Malala-Yousafzai

ORGULL-DE-BARRI-web

ORGULL-DE-BARRI-web

PARLEM-DE-BARCELONA-CARTEL-DEFINITIVO-web

PARLEM-DE-BARCELONA-CARTEL-DEFINITIVO-web

SANT-ANTONI-POBLE-SEC-GRAN

SANT-ANTONI-POBLE-SEC-GRAN

SANT-ANTONI-POBLE-SEC-PEQUE

SANT-ANTONI-POBLE-SEC-PEQUE

VISIBILITAT-LESBICA

VISIBILITAT-LESBICA

VISIBILITAT-LESBICA

VISIBILITAT-LESBICA

VISIBILITAT-LESBICA

VISIBILITAT-LESBICA

amor-o-ESTEREOTIP

amor-o-ESTEREOTIP

amor-o-consumisme

amor-o-consumisme

amor-o-patriarcat

amor-o-patriarcat

barcelona-social

barcelona-social

cartel-cultura-en-femeni-

cartel-cultura-en-femeni-

cartel-grande-barcelona-barrio-a-barrio-SANT-ANTONI-POBLE-SEC

cartel-grande-barcelona-barrio-a-barrio-SANT-ANTONI-POBLE-SEC

cartel-identidad-y-deseo

cartel-identidad-y-deseo

dia-internacional-contra-homofobia-transfobia-lesbofobia-i-bifobia

dia-internacional-contra-homofobia-transfobia-lesbofobia-i-bifobia

dia-mundial-oceanos

dia-mundial-oceanos

en-defensa-de-l-estiba-podem-barcelona

en-defensa-de-l-estiba-podem-barcelona

en-defensa-de-l-estiba-podem-barcelona

en-defensa-de-l-estiba-podem-barcelona

en-defensa-de-l-estiba-podem-barcelona

en-defensa-de-l-estiba-podem-barcelona

mitja-taronja

mitja-taronja

orgullo-gay

orgullo-gay

orgullo-gay

orgullo-gay

orgullo-gay

orgullo-gay

orgullo-gay6b

orgullo-gay6b

rachel-corrie

rachel-corrie

rigoberta-menchu

rigoberta-menchu

suministros-son-derecho

suministros-son-derecho

taula-rodona

taula-rodona

trump-i-el-futur-d-europa-web

trump-i-el-futur-d-europa-web

visita-eixample-ccm

visita-eixample-ccm

vistalegre-

vistalegre-

vistalegre-2b

vistalegre-2b

yagakarta-podem-bcn

yagakarta-podem-bcn

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e