Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

El projecte de Podem Barcelona

PODEM Barcelona és una eina al servei de la ciutadania, concebuda per construir democràcia a través de la participació. Perquè la política, o la fem nosaltres, o ens la seguiran fent els de sempre.

PODEM proposa canvis senzills però profunds: acabar amb el règim de corrupció que patim, recuperar la sobirania i posar la política al servei de la gent, decidir el model econòmic en el qual treballar i viure.

A PODEM BARCELONA treballem des de l'àmbit de la ciutat perquè PODEM sigui un actor central en la política en tots els seus àmbits, però sobretot per aconseguir la catalunya que volem: sostenible, amb unes institucions transparents que atenguin les necessitats de les persones i on la cohesió social sigui l’eix de les polítiques urbanes.

Volem que el canvi polític es faci realitat també als espais més propers de la nostra vida. Per això treballem des dels cercles, columna vertebral del projecte i veritables nuclis d’empoderament ciutadà, però també dialogant amb la societat civil i teixint complicitats amb moviments socials.

A PODEM les decisions les prenem entre tots i totes, votant, perquè defensem el dret a decidir sobre totes i cadascuna de les qüestions que ens afecten.

Si tu també vols participar i formar part de la iniciativa ciutadana que és PODEM, pots inscriure’t 

Seu Podem Catalunya

Carrer sardenya 176
08013 Barcelona.