Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

Barcelona en comú

crowdfunding barcelona en comuPODEM no es presenta a les eleccions municipals de maig sota la seva pròpia marca.

Entre el 2 i el 5 de febrer passats, l'Assemblea Ciutadana va decidir que PODEM participarà en aquestes eleccions com a part integrant de Barcelona En Comú [Clic aquí], la candidatura de confluència impulsada per Ada Colau per recuperar l'Ajuntament de la ciutat per a la gent.

 

Les organitzacions polítiques que creiem que una altra Barcelona és possible, les que exigim una nova relació entre les institucions i la ciutadania, ens hem posat d'acord per impulsar aquest projecte comú. Una plataforma ciutadana de vocació guanyadora, que no contempla un altre futur que el de fer fora a CiU de l'Ajuntament i posar per fi la política municipal al servei de les persones.

Hem estat interpel·lats per la ciutadania, per una extensa majoria social que reclama poder participar i decidir sobre totes les qüestions que l’afecten, amb un mandat tan clar com el de promoure i defensar el bé comú.

Volem una Barcelona on l'espai torni a ser públic i que garanteixi els drets socials de tots i totes. Volem uns representants que no governin per als lobbies, ni per a interessos privats, ni a cop de tisores ni a força de privatitzacions. Volem canviar totes les regles del joc que ja no funcionen. I sabem que això només serà possible construint una Barcelona En Comú.

* L'Assemblea Ciutadana de Barcelona la formen totes les persones inscrites a PODEM en el municipi, i la decisió de confluir va ser recolzada per més del 91% dels votants.

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e

Seu Podem Catalunya

Carrer sardenya 176
08013 Barcelona.