Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

Lluites Col·lectives Logo

Lluites Col·lectives de la Ciutat


SI ENS TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES.

Companyes, companys,

Com sabeu, des de Podem Barcelona fa 2 mesos que hem engegat la campanya “Lluites Col·lectives” per intentar, de manera humil, donar protagonisme a la Barcelona rebel, la inconformista, la que lluita cada dia per una ciutat on el bé comú sigui l’objectiu a assolir.

Aquí teniu el nou vídeo que hem fet per donar visibilitat a totes aquelles “Lluites Col·lectives” de la ciutat: a les Kellys per dignificar les condicions de treball, als manters en lluita per sobreviure, als i les estudiants perquè l’educació és un dret i no un privilegi, als col·lectius feministes i LGTB+ perquè la diversitat és riquesa, a totes aquelles persones que s’han mobilitzat per acollir a aquelles que vénen a buscar refugi fugint de situacions inhumanes, a les lluites contra la gentrificació que expulsa els veïns i les veïnes dels nostres barris, perquè les ciutats són de les que hi viuen, per la sanitat pública de qualitat... Un recull de lluites de persones anònimes que no defalleixen, que són l’expressió de la dignitat, de la constància i de la generositat.

Aquí podeu veure el vídeo: 

Podeu anar seguint i difonent la campanya el hastag #LluitesDeTotes i des dels canals oficials de Podem BCN: @Podem_BCN i podembcn.cat

Perquè van ser som, perquè som seran!

 

logo pode barcelona

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e