Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

Primer Espai d’Enllaç de Podem Barcelona (Galeria fotogràfica)

El passat 10 de maig el CCM de Barcelona vam presentar el primer Espai d’Enllaç de Podem Barcelona, centrat sobretot en els Cercles i en l’àrea del Consell que els hi correspon, l’Àrea d’Extensió, Organització Territorial i Cercles.

Aquí podeu veure algunes de les imatges d’aquesta trobada:

https://www.flickr.com/photos/132183088@N07/sets/72157650369054663

Perquè els Cercles són la base, la columna vertebral i l’ànima de Podem; perquè són les persones que hi participen i que es deixen la pell en el dia a dia, les que fan possible i omplen de sentit aquest somni que és construir una ciutat més amable, més humana i més justa. Perquè PODEM ser protagonistes de la construcció d’una Barcelona on hi capiguem totes.
L’espai va començar amb un gran bloc informatiu, per part de tots els Cercles i de tots els Consellers i Conselleres, per continuar amb una sessió en què vàrem treballar en grup, formant cercles dissemitas arreu de l’Espai 30, en la sala d’actes, en el bar, en el pati… cercles on vam poder debatre, contribuir amb les nostres propostes a millorar el funcionament de les àrees, i en definitiva, de Podem Barcelona.

Quatre intenses hores d’intervencions i de debat, que ens van permetre donar-nos suport i sortir amb les idees més clares per seguir avançant i fer entre tots i totes de Barcelona la Ciutat del Canvi.

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e

Seu Podem Catalunya

Carrer sardenya 176
08013 Barcelona.