Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

El camí del canvi, aquest 21M amb les Marxes de la Dignitat.

Fa un any confluïen a Madrid dos milions de persones d’arreu de l’estat de les diferents marxes, marees i moviments socials sota una mateixa consigna: pa, treball, sostre i dignitat. Eren i són les reivindicacions fonamentals d’un poble castigat per l’austericidi, demandes que representen l’esgotament del model polític cristal·litzat al Règim del 78, que està sent incapaç de donar una alternativa política i social als problemes de la gent i que ha preferit salvar els seus privilegis i interessos.

Fa un any amb les Marxes de la dignitat vam viure a Madrid un dels majors èxits de participació i d’auto-organització de la mobilització social. Per això, des de Podem Barcelona volem fer públic tot el nostre suport i la nostra participació enguany. Com dèiem des del primer moment: estarem amb un peu a les institucions i mil peus als carrers. I aquest any, tornarem a omplir els carrers de Madrid perquè no ens creiem el missatge de la sortida de la crisi que pretenen fer-nos creure els polítics que governen. Nosaltres, les que vivim la realitat de la majoria social, veiem el cinisme d’aquestes declaracions. Som una majoria social que segueix amb un atur crònic, que és desnonada sistemàticament cada dia arreu de l’estat, o que fins i tot ha de deixar casa seva per buscar una vida digna a l’estranger. Som els que sí patim la crisi i les polítiques d’austeritat.

Aquest govern no mereix el poble que trepitja. Persones que cada dia lluitant per tirar endavant les seves vides, que es mobilitzen, s’indignen i combaten les injustícies; persones que s’organitzen per colpejar conjuntament. Són les persones que donen vida als barris, municipis i ciutats, que paren desnonaments, defensen la sanitat i l’educació; aquelles que protagonitzarem el canvi.

Seguim caminant pel canvi i aquest dissabte caminem a Madrid amb les Marxes de la dignitat.

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e

Seu Podem Catalunya

Carrer sardenya 176
08013 Barcelona.