Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

Retornar la participació als treballadors i treballadores

Durant anys els treballadors i treballadores hem sofert a les nostres carns les nefastes polítiques laborals dels governs de torn i, ja fossin de dretes o de l’autodenominada esquerra, al final les nostres condicions laborals cada vegada s’han vist més minvades, a cop de reformes laborals, de retallades en les pensions, etc.

 

També hem sofert les retallades en sanitat i educació públiques, drets imprescindibles per combatre la desigualtat social i que incideixen clarament en la nostra qualitat de vida.

A més hem perdut la capacitat de participar i prendre decisions en les qüestions que ens afecten directament: convenis, lleis laborals o pensions. Hem de recuperar la presa de decisions i per a això necessitem espais públics a Barcelona en els quals poder reunir-nos lliurement i debatre les qüestions que ens afecten. Volem que És clar que Podem / Claro que Podemos serveixi per fer possible que treballadores i treballadors participin activament en la discussió i presa de decisions.

És hora que els treballadors i treballadores passem a l’acció i participem directament en la política, i que recuperem el respecte que ens mereixem, ja que nosaltres som el motor de la societat, som qui fem que, amb el nostre esforç, la roda de la societat segueixi girant. La classe política s’ha encarregat de trepitjar aquest respecte, fent-nos creure que un lloc de treball digne és un privilegi, i a més fent que paguem les conseqüències d’una crisi (estafa) que no hem provocat. Per això Podem ofereix un instrument molt valuós, el de retornar el poder de decisió a les persones en les quals repercutiran les decisions que prenguin.

És Clar que Podem / Claro que Podemos garanteix un nexe amb les polítiques laborals de l’organització estatal de Podem, que sempre aniran encaminades a la millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores. A més aposta clarament per confluir amb Guanyem en les pròximes eleccions municipals (sempre que així ho decideixin els ciutadans inscrits a Podem Barcelona), qüestió que facilitaria que les nostres propostes laborals arribin als treballadors municipals i puguem tenir un ajuntament lliure de treballadors precaris, i que tant els treballadors directes o subcontractats puguin gaudir d’unes condicions dignes.

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e

Seu Podem Catalunya

Carrer sardenya 176
08013 Barcelona.