Podem BCN - Una eina al servei de la ciutadania

Podem Guanyar Barcelona

El 24 de maig hem de guanyar Barcelona i recuperar la plena sobirania popular. Aquesta és una de les premisses que guia, i guiarà, les actuacions de l’equip És Clar Que Podem / Claro Que Podemos BCN al Consell Ciutadà de Barcelona.

És vital i imprescindible que la transformació democràtica i social arribi a Barcelona, és necessari que l’aire fresc i renovat que portem Podem entri a l’Ajuntament per posar-lo al servei de les majories socials.

PODEM va néixer per guanyar, vam néixer per vèncer, amb aquest objectiu cal actuar a Barcelona. L’equip És Clar Que Podem veiem necessari que a les municipals del 2015 hi sigui ben present Podem, que l’impuls pel canvi democràtic i social que expulsi la casta del govern municipal impregni amb força la nostra ciutat.

És Clar Que Podem entenem que Guanyem Barcelona, la plataforma impulsada per l’Ada Colau, que compta ja amb més de 32.000 signatures i presència als barris, als llocs de treball i al món de la cultura, és la millor eina per posar l’Ajuntament al servei de les majories socials d’aquesta ciutat.

És Clar Que Podem valorem que Guanyem Barcelona té els elements fonamentals de l’ADN identificador de Podem: defensa dels drets socials, radicalitat democràtica, origen en l’impuls i treball ciutadà, integració de les majories socials pel canvi, compromís ètic de transparència i regeneració democràtica, fort arrelament als barris i voluntat ferma de recuperar la sobirania popular.

És Clar Que Podem som l’equip que garanteix que Guanyem Barcelona mantingui l’ADN PODEM, l’ADN que ha generat tanta il·lusió i força per continuar endavant amb el canvi polític, econòmic, cultural i social que necessita aquest país i la ciutat de Barcelona.

És Clar Que Podem som l’equip que garanteix una confluència amb Guanyem Barcelona, que manté l’esperit d’una candidatura ciutadana de totes i tots, d’una candidatura que és garantia clara de construcció de majories populars a la ciutat.

És Clar Que Podem veiem en Guanyem Barcelona, la feina del conjunt dels moviments socials i els cercles de PODEM els millors instruments per assegurar que els i les ciutadanes de Barcelona recuperem les institucions que durant tants anys ens han segrestat.

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e

Seu Podem Catalunya

Carrer sardenya 176
08013 Barcelona.